Tjänster

Företagsmiljön

För dig som företagskund kan vi erbjuda både väletablerade IT-tjänster och specialanpassade lösningar utifrån just era behov. Vi vet att det idag inte är helt lätt att skapa sig en uppfattning om de säkerhetsbehov man som företagare har, men med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa dig med det. Vi är väl insatta i vilka krav som ställs på tjänster inom övervakning, support, säkerhet och tillgänglighet och kan erbjuda tjänster inom alla dessa områden till både små och stora företag och organisationer.

Hör av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Distans, Hemma och Privat

Många lockas idag av friheten att arbeta som konsult, men frihet kommer alltid med ansvar. För dig som arbetar hemifrån eller kanske på distans kan vi erbjuda skyddade privata lösningar med hög säkerhet. På så vis kan du känna dig trygg i ditt arbete oavsett om du arbetar hemma, på ett café eller ifrån solstolen.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta just din optimala lösning.

Teknologi

Med vår långa erfarenhet av att arbeta inom IT på olika företag har vi skaffat oss en god insikt i branschen. Vi förstår hur viktigt det är att vara ‘up to date’. Därför lägger vi stor vikt vid att kontinuerligt uppdatera våra produkter och tjänster för att hela tiden ligga i framkant. Men nytt är inte alltid bäst, som specialister på området ser vi alltid till att hitta balansen mellan spännande innovation och väl beprövade lösningar. Det viktigaste för oss är att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt.

“Vår ambition är att löpande anpassa och förbättra vår servicegrad.”
It Craft M&E AB.